Jessie geeft aan dat hij het wel ziet zitten als Jens en Gerrit de B&B op zich nemen

Jessie geeft aan dat hij het wel ziet zitten als Jens en Gerrit de B&B op zich nemen

Merel staat in de caravan wanneer Jessie binnen komt lopen. Ik heb Timothy gesproken over de b&b, begint de mannelijke bewoner. En hij heeft verteld dat de ruimte is volgeboekt tot en met maart. Ik heb echter maar één b&b’er gezien in de afgelopen weken. Hij stelt voor dat anders Jens en Gerrit samen de b&b moeten gaan overnemen. Even later komt Timothy binnen. Shelley zat eigenlijk met mij op de b&b, zegt hij. Ze wilde het graag samen doen. Jessie knikt, maar vraagt zich af of het dan wel goed gaat gebeuren. De mannelijke bewoner zegt dat het altijd goed is gegaan en hij het gewoon samen met de vrouwelijke bewoonster op zich gaat nemen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *