Hiske spreekt Merel aan omdat zij het gevoel heeft de evenementen alleen te dragen

Hiske spreekt Merel aan omdat zij het gevoel heeft de evenementen alleen te dragen

Hiske en Merel staan op het Utopia 2 terrein wanneer de evenementen ter sprake komen. We zijn samen verantwoordelijk voor de evenementen, begint Hiske. Maar ik heb heel erg het gevoel dat alles alleen bij mij wordt gelegd. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze liever wil dat er vanuit beide kanten initiatief wordt genomen. Wij zijn verantwoordelijk voor de evenementen op het terrein en ik wil best het woord voor ons doen. Merel knikt, maar legt uit dat ze wel ruimte moeten krijgen voor de computer. Ik hoef niet dagelijks bij de vergadering te zitten, zegt Merel. Maar ik wil wel twee uurtjes achter de laptop kunnen. Hiske begrijpt haar en stelt voor dat zij voortaan bij de vergaderingen gaat zitten, maar ze samen zorgen voor de evenementen. Ze spreken af snel om extra computertijd te vragen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *