Lotus ontvangt een videoboodschap van Gerson Main

Lotus ontvangt een videoboodschap van Gerson Main

Merel zit achter de laptop wanneer haar oog op een e-mail valt. Wauw, vet, zegt ze. De vrouwelijke bewoonster haalt direct Lotus erbij. Even later staat het tweetal samen met Brandon en Brenda achter het beeldscherm om een videoboodschap te openen. Hoi Lotus, wat leuk dat je aan me gedacht hebt, klinkt er uit de speakers. Ik ben druk bezig met het afronden van mijn eigen album, maar ik kom graag vandaag even langs om samen muziek te maken. Lotus springt meteen een gat in de lucht. Wauw, Gerson Main! Vanavond al. Supercool.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *