Merel bespreekt haar grootse plannen met Jessie

Merel bespreekt haar grootse plannen met Jessie

Merel is bijna jarig en is van plan om groots uit te pakken. Ze is al druk bezig met plannen. Ik ga een dik feest neerzetten, vertelt ze aan Jessie. De mannelijke bewoner reageert enthousiast en vertelt haar dat hij haar gaat verwennen op haar verjaardag. Ik ga voor je zingen, je krijgt knuffels en misschien zelfs wel een ontbijt op bed, vertelt hij. Dan kan je dag niet meer stuk, hè? zegt Jessie met een grote lach op zijn gezicht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *