Timothy zijn pakket is binnengekomen, wat zal er in zitten?

Timothy zijn pakket is binnengekomen, wat zal er in zitten?

Zojuist is de doos met vleesetende planten van Timothy gearriveerd. Supervet, zegt de mannelijke bewoner wanneer hij de doos openmaakt. Eten ze ook mensen?, vraagt Franny meteen. Het lijkt net bami. De mannelijke bewoner legt uit dat ze niet gevaarlijk zijn en de planten onder meer vliegen vangen. We gaan zo meteen wel op zoek naar wormpjes, dan kunnen we ze voeden. Het tweetal besluit er meteen mee aan de slag te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *