Brandon heeft een workshop Capoeira geregeld

Brandon heeft een workshop Capoeira geregeld

Brandon en Adriaan lopen over het terrein wanneer de Brandon met een mededeling komt. Ik heb iets leuks geregeld, zegt hij vol blijdschap. Ik heb ooit gezegd dat ik vechtsporten hierheen wil gaan halen en het is me gelukt om de eerste workshop te regelen. De mannelijke bewoner begint meteen te raden. Judo? Karate? Jiujitsu? Brandon schudt zijn hoofd. Capoeira. De mannelijke bewoner vertelt dat de leraar rond 13.00 zal komen en hij er heel erg naar uitkijkt. Je moet het wel stilhouden hoor! Wat zullen de bewoners van de workshop vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *