Shelley is weer afgevallen en wil wat aan haar lichaam doen. Zal zij Adriaan zijn hulp accepteren?

Shelley is weer afgevallen en wil wat aan haar lichaam doen. Zal zij Adriaan zijn hulp accepteren?

Adriaan en Shelley zitten in het huisje wanneer de vrouwelijke bewoonster over haar gewicht begint. Ik ben weer afgevallen, zegt ze. De vrouwelijke bewoonster vertelt dat ze graag een personal trainer wil laten komen om wekelijks met haar te trainen. De mannelijke bewoner schudt zijn hoofd. Als je echt wil, kan ik jou het lichaam geven wat je wilt. De mannelijke bewoner vertelt dat hij zich altijd aan zijn afspraken houdt en best met haar wil trainen. Ik wil je lesgeven en adviseren over wat je moet eten. Je zult echt resultaat gaan zien. De vrouwelijke bewoonster knikt en vertelt dat ze liever met hem wil sporten dan met Jessie. Ik heb zin in een afgetraind lichaam. Zal de vrouwelijke bewoonster binnenkort met Adriaan gaan beginnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *