Jens en Jessie willen de financiën zo nauwkeurig mogelijk overnemen van Timothy

Jens en Jessie zijn druk bezig met het op orde stellen van de financiën met het doel deze zo nauwkeurig mogelijk van Timothy over te nemen. De mannelijke bewoners denken echter dat Timothy zijn spullen voor het laboratorium heeft betaald met de pinpas van de bv. Ik ga er vanuit dat hij dat gedeelte van zijn 750 euro heeft afgehaald en weer in de kist heeft gestopt, zegt Jessie. Maar dat moeten we wel controleren. Even later loopt het tweetal naar Timothy toe, die samen met Franny staat te scheppen. Er zijn bestellingen gedaan voor het lab, maar hoe zijn die afgerekend?, vraagt Jessie. Timothy vertelt dat de bestelling niet bestond uit spullen voor het lab en er nog niets van de 750 euro is opgemaakt. Oké, prima, antwoordt Jessie. De mannelijke bewoner vraagt zich ook af waar de reserveringslijst van de Mongoolse tent is. Timothy legt uit dat voor zover hij weet de ruimte tot maart is volgeboekt. Dat moeten we wel zeker weten, zegt Jessie. En moeten er nog betalingen binnenkomen? Timothy antwoordt dat er nog een aantal mensen zijn die moeten betalen. Zullen Jens en Jessie de financiën snel op orde krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *