Een aantal bewoners zitten klaar voor de wekelijkse vergadering

Een aantal bewoners zitten klaar voor de wekelijkse vergadering

Het is weer tijd voor de wekelijkse vergadering. Hoewel de meeste bewoners nog in hun huisje zitten, zijn Jessie, Hiske, Brandon, Gerrit en Jens wel van de partij. Als eerste begint Jessie over de b&b-boekingen voor de Mongoolse tent. Als er geen slapers meer komen, moeten we gaan kijken of er andere manieren zijn om de tent te financieren. Gerrit knikt en legt uit dat hij nooit iets te maken heeft gehad met de b&b, omdat het een concept van Joaquin en Timothy was. Volgens mij zijn er wel bepaalde afspraken gemaakt. Daarna begint Jessie over de kas, waaruit geld ontbreekt. Ik ga onderzoeken waar dit vandaan komt, legt hij uit. Ook zegt hij dat ze erover na moeten denken om de boekhouding zelf te doen om geld te besparen. Hiske knikt en vertelt dat dit zeker te realiseren is.
De vrouwelijke bewoonster vervolgt dat ze graag linnen tassen wil gaan bedrukken waar bewoners hun handtekening op kunnen zetten. Er moet alleen nog een logo worden ontworpen of een quote worden verzonnen. Even later begint de mannelijke bewoner over de markt. Hij stelt Hiske voor om iemand te vragen om haar hierbij te helpen. Je moet zelf maar even kijken met wie je lekker werkt, zodat je een aantal taken uit handen kan geven. De vrouwelijke bewoonster kan zich hier wel in vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *