Jessie heeft een shirt voor nieuwkomer Jens gedrukt

Jessie heeft een shirt voor nieuwkomer Jens gedrukt

Jens zit achter de laptop wanneer Jessie komt binnenlopen. De mannelijke bewoner houdt een rood t-shirt in zijn handen met daarop de tekst ‘Team Jensie’ gedrukt. Een beetje steun voor je, begint de mannelijke bewoner. Ik zal ‘m dragen en dan gaan we foto’s maken, waarna hij op de webshop komt. De nieuwkomer glimlacht. Nice. Hij vertelt dat het een stuk beter met het gaat. Even later begint Jessie over de drank die gisteren door Timothy en Franny uit zijn boot was gehaald. Ik ga vandaag een bankkluis regelen en een aparte kluiskamer maken. Jens vindt het nogal wat. Ik vind het raar dat mensen zomaar de boot instappen. Heel gek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *