Jessie en Timothy hebben een aanvaring over het drankgebruik

Jessie en Timothy hebben een aanvaring over het drankgebruik

Jens, Adriaan en Brandon zaten afgelopen avond in de caravan wanneer Jessie binnen komt lopen. Timothy en Franny hebben drank uit de boot gepakt en zijn nu een feestje aan het geven voor genodigden, begint hij. De mannelijke bewoner vertelt dat hij het vreemd vindt, aangezien Timothy een week geleden zelf nog voorstelde om niet meer doordeweeks te drinken. Jens lacht en zegt dat hij zich nergens meer over verbaast. Ik heb alles al gezien. Jessie stelt voor om een kluis naar de mini samenleving te halen waar ze voortaan de drankvoorraad in kunnen stoppen. Adriaan knikt en vertelt dat hij het gek vindt dat ze mensen buitensluiten. En omdat ze een keer iets doen, mogen ze aan de alcohol? Het is toch niet normaal. Even later komt Timothy de ruimte binnen. Mag ik jou wat vragen?, zegt Adriaan. Vorige week was je tegen de drank en nu wordt er alweer vanuit de bv gedronken. Wordt er later geld van de rekening van mensen afgeschreven? De mannelijke bewoner knikt en legt uit dat hij zijn drankje van zijn eigen zakgeld betaalt. De rest van de voorraad was gewoon nog van Kerstmis over. Adriaan knikt, maar zegt dat hij het dan eigenlijk had moeten bestellen. Was jij ook niet tegen doordeweeks drinken, vult Jessie aan. Timothy knikt, maar zegt dat hij zich nog nooit heeft misdragen. Dan ben je dus niet principieel, maar heel veranderlijk, zegt de mannelijke bewoner. Je had beloofd dat je dezelfde Tim zou blijven. Dit valt bij Timothy in het verkeerde keelgat. Rot een eind op, joh. Wie ben jij? Jessie reageert kalm. Ik ben Jessie. Nog steeds dezelfde als die is binnengekomen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *