Gerrit gaat als alter ego party crashen

Gerrit gaat als alter ego party crashen

Gerrit liep afgelopen avond op het terrein wanneer hij Franny tegen het lijf loopt. Waarom ben ik niet uitgenodigd voor het feestje, vraagt hij. De vrouwelijke bewoonster haalt haar schouders op en vertelt dat ze zin had om met de mensen met wie ze vandaag heeft gewerkt iets gezelligs te doen. En de rest?, vraagt Gerrit. Is dat niet heel krom. Franny is het er niet mee eens. Ik mag toch zelf weten wie ik om me heen wil hebben en wie niet. Volgens Gerrit is Franny rebels bezig. Jullie hebben ook drank uit de boot gehaald en besluiten nu maar een feestje te houden, terwijl we dik in de min staan. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze vanmorgen uit de bv is gezet en nu bij de samenleving hoort, dus van plan is om zich niet meer met de schulden bezig te houden. Ik doe wat ik zelf wil.

Even later zitten Gerrit, Jessie, Adriaan en Brandon  in de caravan wanneer Gerrit een idee krijgt. Als ik niet ben uitgenodigd, dan komt mijn alter ego ‘feestige Sjonnie’ wel. Adriaan schiet in de lach en vertelt direct waar zijn zonnebril is. Wie is er nou allemaal niet uitgenodigd?, zegt Brandon. Adriaan, Jens, Jessie en Gerrit. De mannelijke bewoner besluit een statement te maken. Ja, ik ga als feestige Sjonnie. Even later stormt de mannelijke bewoner, gekleed in een badjas en met een zonnebril op zijn hoofd, de silo binnen. Daar is Sjonnie, roept hij hard. De bewoners lijken de grap niet te waarderen. Goedzo, jongen, zegt Timothy. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *