Jessie is niet te spreken over de actie van Franny en Timothy

Jessie is niet te spreken over de actie van Franny en Timothy

Christel en Jessie stonden afgelopen avond  op het Utopia 2  terrein wanneer de mannelijke bewoner over de drank begint. Het is diefstal dat Franny en Timothy gewoon de drank uit de boot hebben gehaald, zegt hij. De vrouwelijke bewoonster schudt haar hoofd en geeft aan dat de groep volgens haar wel gewoon wat kan drinken wanneer daar behoefte aan is. Maar we hebben afgesproken dat mensen zelf drank moeten kopen, terwijl niemand dat doet, antwoordt de mannelijke bewoner. Dit is een van de redenen waarom we in de min staan. Even later mengt Hiske zich ook in het gesprek. Ik vind het prima om een drankje te drinken, zegt de vrouwelijke bewoonster. Maar dat kunnen we ook kopen als groep. Volgens Jessie is niemand meer te vertrouwen en hij vraagt zich af op wie hij nog kan bouwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *