Timothy ontvangt een sponsordeal

Timothy ontvangt een sponsordeal

Timothy zit achter de laptop wanneer zijn oog op een e-mail valt. Jongens, we hebben onze eerste sponsordeal binnen, zegt hij. 2000 euro. Mike lacht. Hoppa! De mannelijke bewoners vertelt dat er iemand is die een VIP-tafel wil krijgen en bediend wil worden door één van de bewoners. Lekker bezig, zegt Franny. Timothy begint te juichen. Volgens mij heb ik zojuist het evenement gered!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *