Franny oppert een idee en gaat meteen aan de slag om het feestje te organiseren

Franny oppert een idee en gaat meteen aan de slag om het feestje te organiseren

Timothy en Franny stonden afgelopen avond in de caravan wanneer de vrouwelijke bewoner een idee oppert. Ik heb iets leuks bedacht, zegt ze vol enthousiasme. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze het net nog  gehad hadden over het oprichten van een clubje met alleen leuke mensen. Laten we er vanavond mee beginnen. De vrouwelijke bewoonster stelt voor om een feestje te houden in de silo met muziek, waar alleen de leuke mensen welkom zijn. De rest mag niet naar binnen. De vrouwelijke bewoonster besluit meteen om persoonlijke uitnodigingen te maken.

Even later zitten Jessie, Timothy, Merel, Shelley en Erik  in de caravan wanneer Franny over het feestje begint. Jessie is het er niet mee eens dat we alcohol willen drinken, begint ze. De vrouwelijke bewoner vertelt dat hij zei dat de drank voor evenementen bedoeld is en de groep er anders over moet stemmen. Ik stem voor, zegt Merel direct. Timothy knikt en geeft aan ook wel een biertje te lusten. Nadat ze pols hoogte hebben genomen bij wat bewoners, besluiten Timothy en Franny naar de boot te gaan om de drankvoorraad te halen. We hebben een meerderheid, dus we kunnen gewoon drinken, zegt Franny. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *