Jessie en Jens confronteren Timothy met zijn leugen en Jessie wil de financiën overnemen

Jessie en Jens confronteren Timothy met zijn leugen en Jessie wil de financiën overnemen

Jens zit achter de laptop de inbox te bekijken wanneer zijn oog op een e-mail valt. Hé, hier hadden we het toch over gehad, zegt hij tegen Jessie. De mannelijke bewoner komt er meteen bij om het bericht te lezen. Er is dus wel een factuur van de geannuleerde dansles terwijl Timothy had gezegd dat dit niet zo was. Volgens Jessie liegt Timothy de hele dag door en is het vreemd dat de mannelijke bewoner op de financiën is gezet. Laten we de financiën kist pakken.

Even later loopt het tweetal richting de Mongoolse tent wanneer ze Timothy tegen het lijf lopen. Er is een factuur binnengekomen, begint de mannelijke bewoner. Voor de dansles van afgelopen weekend, toen jullie ze terug hadden gestuurd. Timothy zucht en legt uit dat het niet hun fout was. De e-mail was niet op tijd bij hen aangekomen terwijl we ‘m wel op tijd verstuurd hadden. Jessie is het hier niet mee eens, omdat het koppel rond kwart voor elf het bericht had verstuurd en de les om twaalf uur zou beginnen. Ik ga het checken, zegt hij.

Wanneer Jens en Jessie achter de laptop zitten, ontdekken de mannen dat er geen reactie op de verzonden e-mail was gekomen. Waarschijnlijk zat de leraar ook allang in de auto, omdat hij een uur en een kwartier van tevoren pas had afgezegd. Het tweetal besluit direct weer naar Timothy te gaan om hem hiermee te confronteren. Je zei dat je om half tien een mail had gestuurd, begint Jessie wanneer ze Timothy treffen. Dit was echter kwart voor elf, dus je liegt daar ook over.  Volgens de mannelijke bewoner kan Timothy het niet maken tegenover een zakenrelatie om zo kort van te voren af te zeggen. Bovendien stuurt hij gewoon een factuur die betaald moet worden. Jessie stelt voor om de financiën direct over te dragen. Pak de kist maar, antwoordt Timothy. Succes.

Jessie en Jens besluiten meteen te controleren of het geldbedrag klopt. Er ontbreekt ongeveer 250 euro, zegt Jessie even later. Er is niet goed geteld of er is geld uit de kas gepakt. Hiske mengt zich ook in het gesprek en denkt dat mensen niet zullen stelen. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze nog steeds de 50 euro heeft die Timothy een tijdje geleden begraven had. Hier heeft hij echter nooit meer naar gevraagd. Jessie zucht. Wie kan je hier nog vertrouwen en wie niet?”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 130    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *