De maandelijkse mode ladder zal weer plaats vinden

De maandelijkse mode ladder zal weer plaats vinden

Merel en Gerrit hebben vanavond te bewoners bij elkaar geroepen, omdat de maandelijkse mode ladder zal plaatsvinden. Gerrit en Merel beginnen hun speech wanneer alle bewoners zich in de silo hebben verzameld. We zijn vandaag op onderzoek uitgegaan en dit hebben we gedaan naar aanleiding van afgelopen vrijdag, begint Merel tegen de groep. Ze legt uit dat vrijdag een visagiste is langs geweest en de vrouwen sindsdien zijn wakker geschud. Merel en Gerrit beoordelen de bewoners en geven hen cijfers over hun kledingsmaak. Na de beoordeling lopen Lotus en Franny weg, omdat zij het onzin vinden. Uiteindelijk is de muts van Hiske een kledingitem dat volgens Gerrit en Hiske niet op het terrein past en daarom wordt het ritueel verbrand. Zullen de dames hier iets van opsteken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *