Nuno de vuurspuwer komt een workshop vuurspuwen geven in Utopia 2

Nuno de vuurspuwer komt een workshop vuurspuwen geven in Utopia 2

Nuno de vuurspuwer komt samen met zijn assistent Utopia 2 in. Na een voorstelronde gaan ze samen met hem in de silo zitten voor een kleine uitleg. Nuno vraagt nu of de bewoners durven mee te doen. Ze lopen met z’n allen naar buiten en moeten oefenen om water als deodorant uit hun mond te spugen. Dit gaat niet geheel soepel en het lijkt erop dat de bewoners meer plezier erin hebben dan het daadwerkelijk gaat lukken. Ik ben blij dat jullie beginnen met water. Blijven oefenen zegt Nuno lachend. Wanneer Nuno vindt dat ze er klaar voor zijn mogen ze zelf een poging wagen. Is het niet een te gevaarlijke workshop?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 11:19

    Weer zo’n belachelijke workshop die totaal nergens op slaat en alleen maar geld kost wat ze niet hebben. Ben benieuwd wie dit nu weer verzonnen heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *