Jens heeft het zwaar door al het geruzie in Utopia 2

Jens heeft het zwaar door al het geruzie in Utopia 2

Merel loopt naar Jens en begint een heel verhaal, totdat ze plots merkt dat Jens erg emotioneel is. Ze schrikt er van. Wat is er? vraagt ze bezorgd. Op dat moment breekt Jens. Hij laat zijn tranen de vrije loop. Sorry, ik dender weer vol enthousiasme op je af, verontschuldigd de vrouwelijke bewoonster zich. Merel vraagt waar zijn tranen vandaan komen. Jens geeft aan dat hij baalt van al het geruzie en gedoe in de groep. Zo ga je echt niet met elkaar om, zucht hij. Hij begrijpt niet waarom mensen elkaar soms zo tegenwerken. Brandon komt er ook bij en samen met Merel pept hij de nieuwe bewoner weer op. Hoe zal Jens de komende dagen beleven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *