Lotus wil meer dieren naar Utopia 2 halen en verzint een plan

Lotus wil meer dieren naar Utopia 2 halen en verzint een plan

Lotus heeft eerder al aangegeven dat ze graag meer dieren in Utopia 2 zou willen maar nu is het tijd dat ze dit ook werkelijkheid gaat maken. Daarom presenteert ze een plan genaamd, Lotus = Hoofd Dieren. Ze werkt het plan uit in de silo. Op haar memo die ze uiteindelijk heeft gemaakt, nodigt ze de bewoners uit om naar het kippenhok te komen voor haar plan. Al daar presenteert ze het plan. Ze geeft aan dat ze nieuwe bewoners in Utopia wil en slaat de flipchart om. Biggie en geittie en geittie. Oké, over de namen kunnen we het nog hebben zegt ze enthousiast.Nog niet veel later blijkt dat een aantal het er niet mee eens zijn. Adriaan spreekt zich als eerste uit. Hij vindt op meerdere gronden dat Lotus er niet goed aan doet. In de basis ben ik tegen roept hij tegen Lotus. Lotus schrikt van Adriaans reactie maar blijft lachen. Ook Jessie laat van zich horen. Hij geeft aan dat hij niet dezelfde idealen deelt als Adriaan, maar dat Adriaan wel een punt heeft. Het plan had overleg moeten worden met de complete groep. Een discussie ontstaat en velen lopen weg. Wat een leuke mededeling moest zijn, loopt nu compleet uit de hand.

Timothy, Shelley, Brenda en Merel bespreken iets later het idee van Lotus. Ik wil een Vlaamse reus zegt Merel. En dan noem ik haar Bella. Ze gaf ook eerder aan dat in een ideale samenleving ook dieren horen. Ook Brenda, Shelley en Timothy vinden het prima. Brenda laat wel weten dat er van elk soort twee dieren moeten zijn, zodat ze samen zijn zoals Adriaan dat wilde. Nog wat later stapt Merel naar Lotus. Ik snap niet dat hij het niet wil, we kunnen dan een kinderboerderij beginnen begint Merel. Ja, het is sowieso een verrijking antwoordt  Lotus. En we kunnen ook geld vragen, dan levert het ook wat op gaat Merel tevreden verder. Merel hoopt zo de anderen over te kunnen halen. Gaan de dieren er uiteindelijk echt komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 100    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *