Franny komt meer voor zichzelf op

Franny komt meer voor zichzelf op

Franny heeft de laatste tijd veel gedaan aan haar onzekerheid. En daar plukt ze nu al de vruchten van. Wanneer Franny in de caravan bezig is met het maken van haar ontbijt en Timothy en Erik aan tafel zitten te eten, praat Jessie met Franny. Tijdens het gesprek benadrukt Jessie alle negatieve punten van Franny en dat ze eigenlijk te snel afgeleid is. Dit vindt Franny niet fijn en dat geeft dit dan ook direct aan bij Jessie. Jessie schrikt van haar reactie en loopt de caravan uit. Erik is trots op haar en laat weten dat hij ook vooruitgang ziet. Ook Timothy zegt dat hij trots is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *