Een aantal bewoners staan vroeg op voor een sportsessie

Een aantal bewoners staan vroeg op voor een sportsessie

Christel is op deze nieuwe dag vroeg wakker en heeft zin in de dag. Ze wil graag sporten samen met een aantal andere mede bewoners. Zo doen ook Hiske, Franny, Jens en Gerrit mee. Het lijkt erop dat Christel veel verstand heeft van de oefeningen die ze van plan is te gaan doen met haar mede bewoners. Zo geeft ze aan dat ze bij de lunges een hoek van negentig graden moeten aanhouden. De anderen luisteren aandachtig en doen daarna actief mee. Wanneer ze hard aan de slag gaan, grapt Gerrit dat hij zich voor de sessie van morgen ziek meldt. Christel lacht en pusht Gerrit verder in de training. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *