Mike en Lotus hebben een nieuwe slaapplaats

Mike en Lotus hebben een nieuwe slaapplaats

Lotus is afgelopen avond nog bezig met de afwas wanneer Hiske aan komt lopen. Wat leuk dat Mike en jij boven in de silo gaan slapen begint ze. Dan hebben Timothy en Franny een eigen plekje en jullie ook voegt ze eraan toe. Lotus knikt en vertelt dat het veel te heet is om met z’n vieren in het kleine huisje te liggen. Het is een goede oplossing tot het moment dat de boomhut er is benadrukt ze. Wat vind jij van deze tijdelijke verandering?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *