Christel vraagt zich af of Franny nog een borstvergroting wil nemen

Christel vraagt zich af of Franny nog een borstvergroting wil nemen

Christel en Franny lopen afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer Christel over de borstvergroting begint. Wat ga je er nu meedoen? Wil je ermee wachten of ga je het buiten de poort doen? Franny knikt en geeft toe dat ze het nog aan het uitstellen is. Maar het heeft ook geen haast hoor benadrukt ze. Christel vraagt zich af of ze het wel honderd procent zeker wil. Dat wel antwoordt Franny. Maar het is niet hetgeen waarvoor ik hier gekomen ben benadrukt ze. Christel is even stil. Maar wil je het nog wel hier gaan doen? Franny laat weten dat ze er momenteel niet mee bezig is. Het lijkt me erg leuk maar dan kan ik zes weken niet dansen. Maar ik zou het wel voor de zomer willen eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *