Jessie ziet een koppeltje in Jens en Shelley

Jessie ziet een koppeltje in Jens en Shelley

Brandon loopt afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer Jessie aan komt lopen. Dit is de eerste nacht dat Shelley en Jens samen in een huisje gaan slapen begint hij. En ik voel iets opbloeien. Brandon knikt. Jens heeft dus ook gezegd dat hij haar wel ziet zitten voegt hij eraan toe. En zegt dat hij zijn plannetjes al heeft gesmeden om als mister love wil bemiddelen.
Wat later lopen de mannen het Limburgse huisje binnen. Kijk eens goed naar de indeling zegt Brandon grijnzend. Kijk naar de hoeveelheid ruimte tussen de bedden. Jessie moet meteen lachen wanneer hij ziet hoe dicht de bedden van Shelley en Jens op elkaar zijn neergezet. Hij stelt voor om uit te testen of de twee elkaars hand kunnen vasthouden wanneer ze gaan slapen. Denk jij dat het iets kan worden tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *