Franny spreekt Jessie en Timothy aan, ze wil niet stoppen met de financiën

Franny spreekt Jessie en Timothy aan, ze wil niet stoppen met de financiën

Jens en Jessie zitten in de silo naar Sonja Silva en Sabrina Castermans te luisteren wanneer Franny komt binnenlopen. Ze wenkt de mannen en vraagt hen om met haar mee naar buiten te lopen. Ik wil iets met jullie bespreken begint ze. En vertelt verder dat in de vergadering is verteld dat Jens voortaan de financiën gaat doen maar ze zich afvraagt of ze wel aan haar hebben gedacht. Waar ben ik in dit verhaal? Jessie knikt en geeft toe dat ze haar wellicht onbewust zijn vergeten. Timothy treedt naar voren voor wat alles voor met jullie te maken heeft en ik heb hem ook al hierop aangesproken. Jens voegt eraan toe dat ze haar niet wilden buitensluiten maar ze ervan uitgingen dat ze wilde stoppen als Timothy dit ook deed. Franny knikt en legt vervolgens uit dat ze best tijdelijk met de financiën wil stoppen maar er uiteindelijk wel een rol in zou willen hebben. Ik wil wel eerst zien hoe het in de samenleving gaat lopen en zien of ik het niet te druk krijg. Ze stelt voor dat ze wel eens in het kwartaal wil helpen met de boekhouding. Jessie knikt maar zegt wel dat ze enkel op dagelijkse basis kan ondersteunen. Je moet een duidelijke taakverdeling hebben en korte lijnen hebben benadrukt hij. Wat later geeft Franny toe dat ze eigenlijk heel graag de boodschappen wil gaan doen. Wellicht is het beter dat Jens zich voor nu op de financiën focust en ik op de boodschappen. En dan kijken we of hij later nog behoefte heeft aan hulp. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *