Sonja Silva en Sabrina Castermans zijn in Utopia 2 om over gezonde voeding te vertellen

Sonja Silva en Sabrina Castermans zijn in Utopia 2 om over gezonde voeding te vertellen

Sonja Silva en Sabrina Castermans zijn in de mini samenleving gearriveerd om de bewoners in te lichten over gezonde voeding. Leuk dat jullie er zijn zegt Lotus terwijl ze de vrouwen een hand geeft. Ook Jens komt al snel en ziet direct dat ze ook een kist mee hebben genomen. Jullie hebben eigen spullen meegenomen, goed zeg voegt hij eraan toe. Wat later zit iedereen in de silo waar Sonja en Sabrina een gesprek starten. We willen benadrukken dat we geen dieet-goeroe’s zijn begint Sonja. Ik vertel graag over mijn eigen levensstijl en Sabrina is een officiële voedingsdeskundige die jullie meer hierover kan vertellen. Zullen de bewoners uiteindelijk iets met het advies gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *