Gaan Shelley en Franny dansen tijdens het boksgala?

Gaan Shelley en Franny dansen tijdens het boksgala?

Shelley en Franny lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Shelley over het naderende boksgala begint. Zullen wij anders een dans doen? stelt ze voor. Ik zit dan te denken aan het genre hip-hop voegt ze eraan toe. Franny knikt en stelt daarna voor om dan een mix met moderne dans voor te bereiden. Dan moeten we ook een leuke outfit hebben benadrukt ze. Shelley knikt en laat weten dat ze jacks wil bestellen met hun namen erop. Hoe zal de dans eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *