Een aantal bewoners willen Utopia 2 opsplitsen maar is iedereen het ermee eens?

Een aantal bewoners willen Utopia 2 opsplitsen maar is iedereen het ermee eens?

De bewoners komen bij elkaar voor een vergadering in de silo. Adriaan heeft namelijk een presentatie voorbereid. Jessie heeft voor hem een aantal schetsen gemaakt wat Adriaan kan ondersteunen. Wanneer Adriaan begint met zijn verhaal, laat hij weten dat hij trots is op zijn mede bewoners. Fase 1 achter de rug. Overleven. Droog en warm kunnen slapen vertelt Adriaan aan de groep. Volgens hem is het tijd voor een nieuw onderdeel in Utopia 2. Geld verdienen. En dat doen ze door de mini samenleving op te splitsen in delen. Een keus die de bewoners maken is de overdracht van de financiële taak. Zo geeft Timothy deze taak over aan Jens. Dit is de belangrijkste taak in Utopia 2 voegt Jessie eraan toe. Al vroeg lijken veel het niet eens te zijn met de presentatie omdat het blijkt dat veel ideeën achter de rug om zijn bedacht. Zo spreekt Franny zich uit en sluit Merel zich bij haar aan. Waar ben ik in het verhaal? Ik ben Timothy niet zegt Franny tegen Jessie. Wanneer de vergadering klaar is, lijkt niet iedereen het eens te zijn met de taakverdeling. Zo zijn Merel, Shelley, Timothy en Franny met z’n drieën nog aan het napraten. Ja, doei. Stik ‘r maar lekker in met z’n allen zegt Merel boos. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *