Shelley en Gerrit hebben een flinke discussie over het regelen van een sport masseuse

Shelley en Gerrit hebben een flinke discussie over het regelen van een sport masseuse

Op 26 januari is de bokswedstrijd en Shelley had voor Gerrit en Adriaan een sport masseuse geregeld. Nu het uit is tussen Shelley en Gerrit, heeft ze besloten om dit alleen nog maar voor Adriaan te regelen. Dit schiet bij Gerrit in het verkeerde keelgat en daarom besluit hij samen met Jessie Shelley hierop aan te spreken. Jessie legt aan Shelley uit dat het van haar netjes was geweest als ze eerlijk aan Gerrit had verteld dat de masseuse niet langer voor hem geregeld zou worden. Jessie noemt Shelley haar gedrag schijt aan de wereld. De twee zijn nog niet klaar met discussiëren en staan tegenover elkaar. De twee ruziën verder over hun relatie die sinds kort voorbij is en Shelley neemt het Gerrit kwalijk dat hij er volgens haar niet genoeg voor haar is geweest. En vertelt dat Gerrit haar nooit het gevoel heeft gegeven dat ze speciaal is. Schuif het niet alleen naar mij toe, maar kijk ook naar jezelf antwoordt Gerrit aan het einde van het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *