Franny ziet het wel zitten om de boodschappen taak op zich te nemen

Franny ziet het wel zitten om de boodschappen taak op zich te nemen

Hiske en Franny lopen een rondje over het Utopia 2 terrein wanneer de financiën ter sprake komt. Dat Tim wil stoppen met de financiën betekent niet dat ik dat ook wil begint Hiske. En legt uit dat ze Jens er zeker bij zou willen helpen. Ik hoef niet verantwoordelijk te zijn maar wil wel de administratie blijven doen voegt ze eraan toe. Hiske knikt en laat weten dat Franny haar taken goed heeft uitgevoerd maar er waarschijnlijk wel een andere structuur in Utopia 2 gaat komen. Wat zal je echt te gek vinden om naast je danscarrière en de financiën te doen? Franny legt uit dat ze Shelley wel zou willen helpen met het koken en ze ook wel de boodschappen zou willen doen. Goed idee antwoordt Hiske. Ik zou het er zeker in knallen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *