Merel, Brenda en Mike praten negatief over Jessie

Merel, Brenda en Mike praten negatief over Jessie

Mike heeft eerder een discussie gehad met Jessie over gezamenlijk eten. Ik vertel hem gewoon de waarheid zegt Mike wat later vandaag tegen Merel en Brenda. Ik ben er ook helemaal klaar mee reageert Merel. Volgens haar wilde Jessie met haar praten omdat hij afstand voelt. Voorlopig heb ik nog steeds niks van hem gehoord maar ik ga hem ook even de waarheid zeggen gaat Merel verder. Ondertussen zit hij halverwege mijn kontgat voegt Brenda eraan toe. Maar ik kijk niet achterom. Mike vertelt daarna dat Jessie Jens voor tien euro in zijn boot wilde laten slapen. Mike heeft Jessie daarmee geconfronteerd. En vertelt dat hij tegen Jessie heeft gezegd dat hij het persoonlijke verrijking vindt. Jessie gooit alles terug maar ik vind het mooi zegt Mike met een glimlach. Het wordt nog een mooi gevecht. Eerst was het Gerrit, misschien is het nu Jessie eindigt hij…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *