Jessie, Adriaan en Jens zijn druk bezig met een plan voor een nieuwe structuur in Utopia 2

Jessie, Adriaan en Jens zijn druk bezig met een plan voor een nieuwe structuur in Utopia 2

Afgelopen avond hebben Jessie en Jens gesproken over het aanbrengen van structuur in Utopia 2. Vandaag pakken zij flink door met hun plan. Jessie heeft Adriaan erbij gehaald omdat hij graag ziet dat hij hun plan presenteert. Het lijkt erop dat de structuur uit drie verschillende takken bestaat, namelijk bouw, samenleving en bv. Uiteindelijk komen daar een hele hoop individuele taken uit per tak legt Jessie verder uit. Elke tak heeft een hoofd. En vertelt dat diegene moet weten wat er speelt in de mini samenleving zodat hij of zij snel kan handelen. Het hoofd van elke tak hakt in de vergaderingen de knopen door gaat Jessie verder. Er komt volgens hem elke week een vergadering met de hoofden en hemzelf. Volgens het plan wordt Jens hoofd van de bv, Brandon hoofd van de samenleving en Mike hoofd van de bouw. De drie praten verder over de structuur. Mensen moeten het idee krijgen dat ze op de juiste plek de dingen kunnen doen die ze leuk vinden en waar ze goed in zijn vervolgt Jessie. Drie kwartier verplicht werken per dag. Hoe zal de groep reageren op de presentatie van de nieuwe structuur?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *