Jessie wil niet dat mede bewoner Shelley zo op hem let

Jessie wil niet dat mede bewoner Shelley zo op hem let

Jessie is wat te eten aan het maken voor zichzelf, als Shelley de caravan binnen komt lopen. Ze neemt een kijkje in de pan. Het ziet er toch goed uit vraagt Jessie. Als je dat blijf eten, dan ga je straks rollen over het terrein reageert Shelley. De opmerking lijkt bij Jessie in het verkeerde keelgat te schieten. Waarom begin je daar steeds over vraagt hij geïrriteerd. Wat is jouw belang van op mijn eten letten voegt hij eraan toe. Shelley laat weten dat ze het alleen maar goed bedoelt. Ik kan prima voor mezelf zorgen gaat Jessie verder. Het lijkt wel of dit een onderling dingetje is geworden en daar heb ik een bloedhekel aan benadrukt hij. Dat is volgens Shelley niet de bedoeling. Zal ze voortaan minder op Jessie letten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *