Brenda heeft opgevangen dat Jens Shelley wil interessant vindt

Brenda heeft opgevangen dat Jens Shelley wil interessant vindt

Als Brandon, Erik en Brenda samen in het huisje zijn, kan Brenda het niet laten om iets met de mannen te delen. Heb je vanochtend niet meegekregen wat Jens zei over Shelley vraagt ze. De mannen lijken van niets te weten. Hij schijnt Shelley wel heel interessant te vinden verklapt Brenda vervolgens. Brandon laat op zijn beurt weten dat hij inderdaad iets hoorde waaien op het terrein. Oh, daarom wil hij wel hier slapen zegt Erik met een glimlach. Zal ik er dan meteen maar een tweepersoonsbed van maken? Brenda vraagt zich af of dit de reden is dat Jens bij Shelley in het huisje wil liggen. Ja, tuurlijk zegt Brandon. Dat verbaast me niks. Brenda vertelt dat ze even met de twee zal gaan praten vandaag. Wat zou Jens vertellen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *