Jens en Jessie maken een plan om meer structuur aan te brengen in Utopia 2

Jens en Jessie maken een plan om meer structuur aan te brengen in Utopia 2

Jens en Jessie lijken het er allebei over eens dat er structuur moet komen in Utopia 2. De twee hebben zich afgelopen avond teruggetrokken in de boot om dit te bespreken. De grote truc zou zijn om de structuur zo vorm te geven dat we mensen de dingen kunnen laten doen, die ze nu niet doen legt Jessie uit. Jens vertelt daarna dat hij vroeger altijd werkte met wekelijks terugkerende taken en taken die een hoge mate van prioriteit hebben. Bijvoorbeeld een deur die niet meer op slot kan gaat hij verder. We labelden dit altijd met prioriteit een tot en met vijf. Sommige dingen moeten meteen geregeld worden en sommige dingen zijn voor de lange termijn. Jessie denkt op zijn beurt dat het opleggen van veel regels niet gaat werken maar hij lijkt wel wat te zien in het labelen met prioriteiten. We moeten even kijken of we daar eventueel iets mee kunnen zegt hij. De twee praten verder over het aanbrengen van structuur, want ze willen zo snel mogelijk een plan voorleggen aan de rest van de groep. Hoe zal het plan eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 65    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *