Jessie neemt polshoogte bij Timothy rondom de financiën

Jessie neemt polshoogte bij Timothy rondom de financiën

De bewoners hebben eerder een mail gehad waarin staat dat ze zo snel mogelijk de financiën op orde moeten brengen en dat de bewoners de ontbrekende stukken door moeten sturen naar de afzender. De bewoners riskeren anders een boete van de Belastingdienst. Timothy is aan de slag gegaan met de financiën en hij beloofde om afgelopen zondag alles af te hebben. Nu de nieuwe week is begonnen, besluit Jessie toch eens polshoogte te nemen. Wat ben je nou aan het doen? vraagthij  als hij het huisje van Franny opent en Timothy in bed ziet liggen. Timothy antwoordt dat hij aan het slapen was. Dus de boekhouding is al af? vraagt Jessie door. Timothy laat weten van niet en hij vertelt dat hij er vanavond weer mee aan de slag gaat. Oh, vanavond is het af gaat Jessie verder. Dit lijkt Timothy niet te kunnen beloven. Hij moet morgen namelijk nog een aantal dingen printen en wat bestanden doorsturen naar de afzender van de mail. Oké, succes zegt Jessie en hij verlaat het huisje. Zal Timothy de financiën morgen echt op orde hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *