Timothy en Franny bereiden zich voor op de eliminatie

Timothy en Franny bereiden zich voor op de eliminatie

Timothy en Franny zitten nog even samen in het huisje voor de eliminatie gaat beginnen. Ik wil niet dat je weggaat zegt Franny terwijl ze hem een lange knuffel geeft. Wij zijn voor elkaar gemaakt reageert Timothy op zijn beurt. Al loop ik door de poort heen, ik ben niet weg. Ik hou zielsveel van jou benadrukt hij. Deze woorden maken dat Franny haar tranen niet meer in kan houden. Ik wil echt dat je blijft huilt ze. Timothy knikt en verzekert dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Ik blijf altijd bij je. Denk jij dat Timothy de mini samenleving moet verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *