Jens wil weten wat Jessie van Timothy vindt en gaat het gesprek erover aan

Jens wil weten wat Jessie van Timothy vindt en gaat het gesprek erover aan

Jens heeft tijdens de stemmingen duidelijk aangegeven dat Timothy nog niet voldoet aan de ideale samenleving maar heeft hem een kans gegeven omdat Joaquin in zijn ogen nog minder toevoegde aan Utopia 2. Nu hij samen met Jessie aan het praten is, wil hij weten hoe Jessie denkt over het behalen van doelen omdat hij natuurlijk veel meer ervaring heeft. Wat is Tim zijn invulling hier? begint Jens het gesprek. Jessie geeft al snel aan dat Timothy wel een plan heeft uitgestippeld om Utopia 2 te verbeteren en dat hij erachter staat. Timothy wil namelijk een Utopiaans park gaan aanleggen. Een grasmat uitleggen met hulp van sponsoren en tuinieren. Ik weet niet of dat bijdraagt aan mijn ideale Utopia zegt Jens tegen Jessie. Jessie legt op zijn beurt juist uit dat Jens zich niet moet focussen op Timothy zijn eigen doel maar moet kijken naar het geheel en dat structuur op dit moment belangrijk is. Zal dit een eye opener zijn voor Jens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *