Jens wil weten of het ooit nog goed komt tussen Shelley en Gerrit

Jens wil weten of het ooit nog goed komt tussen Shelley en Gerrit

Jens mag blijven in de mini samenleving en heeft Joaquin vandaag weggestemd. Nu de bewoners weer rustig zijn en hij samen met Shelley en Adriaan in de caravan staan, vraagt hij zich wat af. Gaan Gerrit en Shelley weer bij elkaar komen of zijn de laatste praatjes en stemmingen een tijdelijke ruzie die op den duur weer bijdraait? Jens vraagt daarom Adriaan om zijn mening. Als je al jouw zakgeld moest inzetten op, Shelley komt weer samen met Gerrit of ze komen nooit meer samen waarop ga je dan inzetten? vraagt Jens Adriaan. Moet ik nou een politiek correct antwoord gaan geven antwoordt Adriaan twijfelend terug. Shelley geeft op haar beurt aan dat haar laatste gesprek wel duidelijk was. De twee zouden nooit meer een relatie hebben. Die gesprekken hebben jullie wel vaker gehad gaat Jens in de aanval. Dit keer wilde ik gewoon echt op hem stemmen. Ik heb een statement gemaakt dat het nooit meer goedkomt benadrukt Shelley. Adriaan luistert aandachtig en valt de twee na een tijdje in de reden. Ik wil niet in deze discussie betrokken worden benadrukt ze. Gaat Adriaan uiteindelijk wel een kant kiezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *