Jens besluit dat Joaquin Utopia 2 moet verlaten

Jens besluit dat Joaquin Utopia 2 moet verlaten

Gisteren hebben de bewoners bepaald dat Jens in de mini samenleving mag blijven. Nu hij een dag officieel bewoner is, heeft hij een belangrijke taak gekregen. Jens moet bepalen wie van de drie genomineerden vandaag Utopia 2 moet verlaten. Brenda, Joaquin en Timothy zitten in de gevarenzone. Wie zal Jens naar huis sturen? De bewoners komen bij elkaar om naar Jens zijn besluit te luisteren. Ik ken jullie allemaal nog niet maar heb nu een redelijk beeld van jullie. Met alle drie heb ik goede gesprekken gehad. Het oorspronkelijk plan was Tim naar huis maar je hebt het me moeilijk gemaakt afgelopen dagen begint hij tegenover de groep. Hij gaat alle drie de genomineerde bewoners vervolgens langs. En geeft aan dat Brenda een belangrijke factor in de groep is. Joa, je zorgt voor humor en houdt het luchtig geeft Jens verder aan. Na Joaquin en Brenda is Timothy aan de beurt. Ik twijfel of ik de echte jou heb leren kennen de afgelopen dagen. Je zet je in voor veel dingen maar het is allemaal half. Het resultaat is niet altijd daar benadrukt hij. Jens besluit daarna om een persoon alvast veilig te stellen. En die keuze is gevallen op Brenda. Hierna zijn Joaquin en Timothy aan de beurt. Jens vertelt dat de drie musketiers een eenheid zijn maar het kan dat zij uit elkaar vallen. Jens geeft aan dat Joaquin Utopia 2 moet verlaten. Joaquin en Timothy omarmen elkaar. Dat is mijn keuze zegt hij. Jens omarmt Joaquin, die duidelijk aangeslagen is.

Joaquin besluit de groep allemaal gedag te zeggen en te bedanken voor zijn tijd in Utopia. Het is een emotioneel afscheid waarbij de bewoners het niet droog houden. Gerrit en Lotus lijken veel moeite te hebben met Jens zijn beslissing en vinden het lastig om afscheid te nemen. Wat later lopen de drie musketiers gezamenlijk naar de Mongoolse tent toe, waar Joaquin zijn kist pakt. Nog één keer met z’n drieën zegt Joaquin terwijl hij zijn maten omhelst. Wat een avontuur benadrukt hij. Hij lacht en vertelt hen om er voor elkaar te zijn. Jullie hoeven niet constant met elkaar om te gaan, maar wees er als de ander iemand nodig heeft. Nog wat later zit het drietal huilend in de tent, terwijl Joaquin zijn kist inpakt en spullen verdeelt. Ja jongens, het is zover. Het moest er een keer van komen. Gerrit en Joaquin lopen daarna nog één keer samen over het terrein. Je moet je wel sterk houden hè, maat zegt Joaquin. Tuurlijk antwoordt Gerrit door zijn tranen heen. Joaquin glimlacht. Je bent mijn maat die altijd achter me gestaan heeft en altijd achter me zal blijven staan. Hij adviseert hem de lieve Gerrit te blijven. Af en toe een beetje terror maar sla er niet in door. Houd je humor vast en geef gewoon lekker gas benadrukt hij. Joaquin geeft toe het gevoel te hebben hem in de steek te laten. Maar ik weet dat je er gaat komen, man eindigt hij. Hoe het definitieve vertrek eraan toe ging lees je zo in een nieuw nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 106    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *