Joaquin heeft Utopia 2 definitief verlaten

Joaquin heeft Utopia 2 definitief verlaten

Het is voor Joaquin tijd om Utopia 2 te verlaten. Als de bewoners zich verzameld hebben bij de poort, wil Joaquin hen graag een brief voorlezen. Hij vertelt dat hij het jammer vindt dat hij Utopia 2 moet verlaten maar er vrede mee heeft. Hij heeft mooie momenten meegemaakt, zoals de komst van de Mongoolse tent en alle eerste keren maar ook mindere momenten door zijn privé-situatie. Jullie zijn allemaal mooie mensen zegt hij vervolgens tegen de bewoners. Hij bedankt iedereen voor zijn tijd. De Mongoolse tent, waar hij zo trots op is, gaat naar zijn maten Gerrit en Timothy. Zij zijn de nieuwe trotse eigenaren. Het geldbedrag van 1250 euro gaat naar de bv, zodat de bewoners een nieuwe keuken kunnen kopen. Ten slotte motiveert hij de groep om alles te geven wat zij in zich hebben en neemt afscheid van alle bewoners. Daarna zit zijn avontuur in de mini samenleving er definitief op!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *