Jessie praat met Timothy, het is jammer hoe het gegaan is

Jessie praat met Timothy, het is jammer hoe het gegaan is

Jessie en Timothy staan op het Utopia 2 terrein wanneer de drie musketiers ter sprake komen. Het is wel jammer dat het zo is gelopen begint Jessie. Jullie waren niet voor niets de drie musketiers voegt hij eraan toe. Timothy knikt maar legt uit dat in het geval één van de drie continu onder vuur wordt genomen er niet naar een oplossing wordt gezocht, het logisch is dat er iemand afstand neemt. Jessie knikt maar vindt wel dat hij een belangrijke factor in het verhaal vergeet. Ik denk dat jullie nog steeds bij elkaar waren geweest als je haar niet had gehad voegt hij eraan toe. Timothy  is het niet met hem eens en zegt dat hij al een relatie met haar had toen het drietal ervoor koos om financieel onafhankelijk te worden. Maar ik werd als de boosdoener gezien en zij als lieve jongens. Uiteindelijk heb ik dus besloten om bij hen weg te gaan. Jessie knikt, maar benadrukt dat Timothy niet moet denken dat hij onmisbaar is. Je kunt de financiën blijven doen, maar dan moet het wel beter gaan benadrukt hij aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *