Timothy ziet het wel zitten als nieuweling Jens de financiën overneemt

Timothy ziet het wel zitten als nieuweling Jens de financiën overneemt

Timothy en Jens lopen over het Utopia 2 terrein wanneer de nieuweling over de financiën begint. Als de boekhouding niet binnenkort af is, wordt Jessie wel gek voegt hij eraan toe. Timothy knikt en zegt dat hij Jens wil meenemen hierin. Ik denk dat als ik alles op de juiste manier aan je overdraag en laat zien hoe alles werkt, dat jij een goede man bent om dit te doen. Jens vraagt zich daarna af waar Timothy zich in dat geval mee bezig wil gaan houden. Ik ben natuurlijk hovenier antwoordt Timothy. Ik wil het terrein mooi gaan maken en me bezig gaan houden met mijn laboratorium voegt hij eraan toe. Hij denkt dat de boodschappen wel een leuke taak voor Franny zou zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *