Shelley, Franny en Lotus krijgen les van model Manon Kool

Shelley, Franny en Lotus krijgen les van model Manon Kool

Model Manon Kool is in Utopia 2 gearriveerd. Ze is naar de mini samenleving gekomen om Lotus, Shelley en Franny te leren hoe zij zich als rondemiss moeten voortbewegen. Hallo, ik ben Manon begint de vrouw als ze Jens tegen het lijf loopt. De dames hebben er heel veel zin in reageert Jens op zijn beurt. Wat later stelt het model zich voor aan de drie vrouwelijke bewoners. Ik wil eerst even kijken welke hakken jullie kunnen aantrekken en erna gaan we beginnen. Hoe zullen de vrouwelijke bewoners het doen als rondemiss tijdens de bokswedstrijd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *