Lotus wil een grote ukulele show in Utopia 2 organiseren

Lotus wil een grote ukulele show in Utopia 2 organiseren

Lotus staat voor de poort te wachten wanneer er twee mannen de mini samenleving binnentreden. Leuk om kennis te maken, wij zijn Ernst en Martin laten de mannen weten. De twee mannen komen met de vrouwelijke bewoonster praten over het organiseren van een Grote Ukulele Show in Utopia 2. Het drietal loopt vervolgens richting de silo waar een jamsessie begint. Zal het evenement er echt komen en belangrijker nog, gaat het een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *