Timothy en Gerrit tekenen een samenlevingscontract

Timothy en Gerrit tekenen een samenlevingscontract

Gerrit en Jessie zitten afgelopen avond met zijn tweeën op een bankje. Jessie heeft een vel papier bij zich. Vanaf vandaag ben jij 50 procent aandeelhouder van de Mongoolse tent begint Jessie. Samen met Gerrit schrijft hij de punten op die in het samenlevingscontract moeten. Zo bespreken de twee onder andere hoe het moet met de intieme momenten tussen Timothy en Franny in de tent. Gerrit wil niet dat de twee de liefde bedrijven in zijn bijzijn en hij wil graag dat Timothy en Franny voor andere momenten toestemming vragen. Gerrit heeft al een straf voor de twee als ze zich niet aan de regels houden. Dan flikker ik zijn matras in het water zegt Gerrit. Als alle punten zijn opgeschreven, halen de twee mannen Timothy erbij. Samen lopen ze naar de partytent en Jessie legt alle punten in het contract uit. Timothy luistert aandachtig met een glimlach op zijn gezicht. Als Jessie klaar is met voorlezen, wil Timothy dat Jessie het contract nog aanpast. Hij vindt namelijk dat alle punten ook voor Gerrit moet gelden. Als Jessie dit heeft aangepast, tekenen de beide musketiers het contract en schudden de twee elkaar de hand. Zullen beide partijen zich aan het samenlevingscontract gaan houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *