Erik lijkt er last van te hebben als mensen close met elkaar zijn

Erik lijkt er last van te hebben als mensen close met elkaar zijn

Erik heeft eerder al toegegeven dat hij Christel wel leuk vindt maar zijn gevoel lijkt niet beantwoord te worden door haar. Er is Christel afgelopen avond ook iets opgevallen toen zij de Mongoolse tent laatst binnenliep. Toen Joaquin bij haar op haar schoot ging liggen, liep Erik de tent uit. De vorige keer toen jullie daar lagen, vond hij het ook echt niet leuk gaat Hiske verder. Hij kijkt niet, hij kijkt dan wel weer… Hij vindt het echt niet leuk benadrukt ze. De laatste tijd trok Christel steeds meer naar Joaquin toe en volgens Hiske vindt Erik dat heel moeilijk om te zien. Daar kan die arme man ook niets aan doen zegt Hiske. En vraagt of Christel erop let om minder close te zijn met anderen als Erik in de buurt is. Nee, absoluut niet antwoordt Christel. Daar houd ik geen rekening mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *