De groep maakt zich zorgen om de financiën en de B&B

De groep maakt zich zorgen om de financiën en de B&B

De bewoners verzamelen zich op deze nieuwe dag in de silo om te gaan vergaderen. Jessie heet iedereen welkom en hij vraagt een financiële update aan Timothy. Hetzelfde als gisteren laat Timothy weten. Jessie kijkt niet al te blij maar hij besluit het na wat vragen hierbij te laten. Vervolgens vraagt Hiske aan de groep hoe het financiële team eruit gaat zien. Timothy antwoordt dat hij tot nu toe eigenlijk alles doet. Brenda laat vervolgens weten dat er gisteren een betaling is geweest maar Timothy blijkt deze nog niet verwerkt te hebben. Jessie vraagt zich af of hij de factuur van de ingekochte kleding al heeft ingeboekt maar dit blijkt helaas ook nog niet het geval te zijn. Dus eigenlijk slaat het nergens op? vraagt Jessie. Timothy zegt dan dat hij zich wil focussen op andere dingen en dat Jens daarom de financiën gaat overnemen. Ik vind het belangrijk dat het goed gebeurt en ik kan dat zegt Jens tegen de groep.

Daarna wil Christel graag weten hoe het verder gaat met de B&B in de Mongoolse tent. Ze vertelt dat ze zich er de vorige keer aan heeft geërgerd dat de B&B gasten niet goed werden vermaakt en dat ze hier daarom zelf voor heeft gezorgd. Gaat de B&B nog wel door vraagt Christel zich daarom af. Timothy legt uit dat het een keer fout is gegaan maar dat hij samen met Gerrit de B&B zal gaan verzorgen. Gerrit lijkt een beetje verbaasd te zijn om dit te horen en hij geeft aan dat hij dit eerst met Timothy wil bespreken voordat hij dit in de groep gooit. Laten we maar hopen dat alles goed gaat komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 72    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *