Shelley en Timothy gaan samenwerken en de B&B runnen

Shelley en Timothy gaan samenwerken en de B&B runnen

Tijdens de eerdere vergadering heeft Timothy aan de groep laten weten dat hij samen met Gerrit verder zou gaan met de B&B. Helaas voor Timothy heeft Gerrit laten weten dat hij dit niet helemaal ziet zitten. Als Gerrit en Franny wat later buiten samen op een bankje zitten, bespreken de twee bewoners dat ze liever niet meewerken aan de B&B. Ze vinden het namelijk lastig om de gasten de hele avond te vermaken. Timothy staat daardoor voor een lastige beslissing dit omdat hij liever niet in zijn eentje de B&B runt. Hij bespreekt zijn zorgen met Christel en Shelley. Hij laat aan hen weten dat hij een nieuwe partner nodig heeft. Shelley denkt even na. Wat verwacht je dan dat ik ga doen vraagt ze geïnteresseerd. Timothy legt op zijn beurt uit dat ze vooral het eten en drinken moet verzorgen en het vermaak op zich moet nemen. Shelley ziet dit wel zitten. Dan ben je mijn nieuwe partner zegt Timothy blij. De bewoners proosten vervolgens op hun nieuwe samenwerking.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *